top of page

Aanbod voor werkgevers 

Aanbod voor uw werknemers

Met collega's samen creatief aan de slag werkt erg inspirerend. In het ontmoeten van elkaar op een ontspannen manier. In het samen een creatief proces aangaan. Het in contact komen met je 'creatieve ik' maakt dat je ook op de werkvloer op een creatieve manier leert kijken naar het vormgeven aan het werk, aan processen, oplossingen, visie en beleid. 

U kunt een creatieve workshop inzetten als teambuilding, als onderdeel van een empowermenttraining, of een veranderingsproces binnen uw organisatie. Mogelijke thema's zijn: 

- Samen de handen er onder zetten 

- Inspiratie in beeld

- Inzicht in de werkwijze van jezelf en de ander

- Persoonlijke kwaliteiten in beeld

Het concrete aanbod wordt aan de hand van uw wensen ingevuld. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via info@laurakarsters.nl of 06-48211650.

Aanbod voor uw clienten of doelgroep (zorg- en welzijnorganisaties)

 

Het is ook mogelijk een workshop aan te bieden aan uw clienten. Mocht u bijvoorbeeld werken met woongroepen, kan het creatief met elkaar werken een mooie manier zijn om de dagelijkse realiteit te doorbreken. Door vanuit een creatief proces het contact met elkaar aan te gaan. Of juist de ruimte te bieden voor rust en het even naar binnen kunnen keren. Het creatieve proces als uitlaatklep. Mijn ervaring is dat je hiermee spanning weg kan nemen en onrust kan laten afnemen, omdat men elkaar en zichzelf op een ander vlak ontmoet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden en uw wensen. Voor meer informatie kunt u mij bereiken via info@laurakarsters.nl of 06-48211650. 

bottom of page